Új és biztonságosabb hitelesítési folyamat

Kedves Ösztöndíjas Hallgatók,


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pályázati rendszerbe való belépés fejlesztésen és némi változtatáson esik át. Ezek a változások 2021. szeptember 19-én 21.00 – 0.00 (CET) órakor lépnek életbe.

Egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi Önök számára a belépést. Kérjük, a bejelentkezéshez kattintsanak a honlap jobb felső sarkában látható „Sign in/Register” gombra. Ezután két lehetőséget fognak látni: egy az új pályázók számára („I am a new applicant”), a másik pedig a már korábban regisztrált hallgatók számára került kialakításra.

Miután begépelték e-mailcímüket, kérjük kattintsanak a „Continue” gombra. Amennyiben emlékeznek a hozzáférési kódjukra, használhatják azt a bejelentkezéshez.

Amennyiben nem emlékeznek a hozzáférési kódjukra, kérjük kattintsanak a ”Send a one-time link/register” gombra. Ebben az esetben e-mailt fognak kapni (kérjük ellenőrizzék e-mailcímük összes mappáját). Kérjük, kattintsanak az e-mailben megkapott „set or update a password” linkre, amely során jelszót választhatnak, így a korábbi hozzáférési kódjukra nem lesz szükségük a jövőben.

Abban az esetben, ha a rendszer átváltása közben éppen be vannak jelentkezve, bejelentkezve maradnak (a rendszer nem lépteti ki Önöket automatikusan). Ezután az új, fent megadott leírást követve tudnak majd legközelebb belépni a pályázati rendszerbe.

A bejelentkezés után a korábban megadott adatok változás nélkül megjelenítésre kerülnek, a fenti módosítások korábban beadott pályázatuk tartalmát nem befolyásolja.

Köszönjük az együttműködésüket és megértésüket.

Üdvözlettel:
Study in Hungary Igazgatóság
Tempus Közalapítvány

2021. szept. 17.