Logo of John von Neumann University

BScnemzetközi gazdálkodás

További információ

gtk.nje.hu/..mzetkozi-gazdalkodas-alapszak 

Áttekintés

A kecskeméti nemzetközi gazdálkodás alapszakon a nemzetközi üzleti világot, kultúrát, gazdasági és szabályozási környezetet jól ismerő gazdasági szakembereket képezünk. Ezt a szakot azoknak ajánljuk, akik nemzetközi vállalatoknál szeretnének itthon vagy külföldön karriert építeni, kiemelkedő jövedelemre szert tenni.

A képzés során a hallgatók megismerik a nemzetközi gazdasági és piaci folyamatokat, az Európai Unió működését, a globalizáció gazdaságpolitikai és kulturális hatásait, a nemzetközi vállalatok működését, valamint elsajátítják az ahhoz kapcsolódó menedzsment, marketing, jogi és kommunikációs szakterületek alapjait.

A képzés gyakorlati jellegét erősítik a projektfeladatok, melyek során a hallgatók egyéni konzultációk alkalmával valós nemzetközi üzleti problémák megoldásában vesznek részt.

A szakon végzettek rendelkeznek az üzleti döntéstámogatás nemzetközi és interkulturális összefüggéseinek ismeretével. Elsajátítják a projektekben és csoportokban való munkavégzés sajátosságait, valamint fejlesztik szakmai nyelvtudásukat, hogy multinacionális környezetben is megállják helyüket.

Jelenleg nem lehet jelentkezni

A jelentkezési határidők az alábbiak állampolgáraira vonatkoznak: Egyesült Államok

Jelenleg nem lehet jelentkezni

A jelentkezési határidők az alábbiak állampolgáraira vonatkoznak: Egyesült Államok