Logo of Hungarian University of Agriculture and Life Sciences

BScFood Engineering (Budapest)

További információ

foodscience.uni-mate.hu/..food-engineering 

Áttekintés

Programme description:
The program is intended to train food industry engineers in general knowledge of biology, chemistry, physics, and mechanics; and special knowledge in food science, practical knowledge in food processing, preservation, and technology and sufficient theoretical knowledge to be able to continue their studies in the second phase of the program (MSc).

Description of selection and entrance examination process:
Assessment of the uploaded documents, language skills (language certificate is necessary: TOEFL, IELTS etc.), professional competence and motivation by programme leaders. Online interview, if necessary.
Preparatory year available:
No

Specialisation year available:
No

Link:
foodscience.uni-mate.hu/bsc-in-food-engineering

Contact: pasztorne.huszar.klara@uni-mate.hu

Jelentkezzen most! Tanév 2025/26
Végső határidő
2025. jan. 31. 14:00:00
közép-európai időzóna
Tanulmányok kezdete
2025. szept. 1.
Jelentkezzen most! Tanév 2025/26
Végső határidő
2025. jan. 31. 14:00:00
közép-európai időzóna
Tanulmányok kezdete
2025. szept. 1.