BScFood Engineering
Magyarország, Győr
Tanulmányok helye | Magyarország, Mosonmagyaróvár |
---|---|
Tanulmányi terület | Food science (JACS D610) |
Típus | Bachelor, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 7 félévek (210 ECTS) |
Tanulmányok nyelve | angol |
Díjak | BSc (Food Engineer) |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Akkreditáció | FNYF/51-6/2018 |
Felvételi követelmény | Gimnázium / középiskola (vagy magasabb szintű) An authorized copy of the general certificate of education or any equivalent secondary/high school diploma A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol. A iskola gyakran tud megfelelő nyelven készült indexmásolattal/kreditigazolással szolgálni. Amennyiben ez az Ön esetében nincs így, szüksége lesz hivatalos fordításra az eredeti dokumentum hivatalos másolatával együtt. |
---|
Nyelvi követelmények | angol One of the following indications of English-language proficiency: |
---|
Egyéb követelmények | A motivációs levél a jelentkezés kötelező melléklete. Only students over the age of 18 are admitted. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
The purpose of this program is to equip students with:
• general knowledge of biology, chemistry, physics, technical sciences, and
economics;
• special knowledge of food sciences;
• professional knowledge of food processing technologies;
the theoretical knowledge to enable them to proceed with their studies at
master’s (MSc) level. Three year full-time taught programme plus dissertation.
Contact:
Dr. Molnár Zoltán
ass. professor
molnar.zoltan@sze.hu
Programstruktúra
The total number of credits needed to complete the programme is 210 credits. The courses of the programme are divided into four categories: compulsory courses (155 credits), optional elective courses (10 credits), placement outside of the institution (min. 30 credits), thesis (10 credits). 1 credit equals one ECTS credit, and 1 credit is defined as 25 student working hours.
Karrierlehetőségek
The purpose of this program is to equip students with:
• general knowledge of biology, chemistry, physics, technical sciences, and
economics;
• special knowledge of food sciences;
• professional knowledge of food processing technologies;
the theoretical knowledge to enable them to proceed with their studies at
master’s (MSc) level. Three year full-time taught programme plus dissertation.
közép-európai időzóna
közép-európai időzóna