További információ

ppk.elte.hu/alapkepzesek/pszichologia-ba  

Áttekintés

A képzés célja

A pszichológia elméleti alapismereteiben és alapvető módszereiben jártas, azokat hasznosítani tudó szakemberek képzése, akik szakmai vezetés mellett alkalmazott pszichológiai feladatok, résztevékenységek ellátására alkalmasak. A képzés során a hallgatók képessé válnak az egyének, a csoportok és szervezetek megismerésére, illetve fejlesztői célú beavatkozásban való közreműködésre.

A feltöltött dokumentumokat értékeljük, nincs felvételi vizsga.

Bővebb információ: Fadgyas Enikő, admission@ppk.elte.hu

Programstruktúra

Click here to access the curriculum.

A tanterv itt található.

Karrierlehetőségek

A pszichológia alapképzési szakon végzettek a képzést mesterszinten folytatva okleveles pszichológus diplomát szerezhetnek., vagy választhatnak az ELTE PPK további mesterszakjai közül. Ha nem a mesterképzést választod, részt vehetsz az alapképzésre épülő szakirányú továbbképzéseken, ahol további szakmai ismereteket, jártasságot szerezhetsz.

A pszichológia alapszakos végzettségeddel az okleveles pszichológus munkáját segítő tevékenységeket végezhetsz nevelést, képzést, fejlesztést, újranevelést, korrekciót, gyógyítást, illetve rehabilitációt végző szervezetekben, intézményekben. Különösen alkalmas leszel egyéni, csoportos és szervezeti szintű pszichológiai alkalmassági és egyéb vizsgálatok elvégzésére, standard pszichológiai eljárások alkalmazására.

Jelentkezzen most! Tanév 2023/24
A jelentkezési határidő lejárt
Tanulmányok kezdete
2023. szept. 1.
Jelentkezzen most! Tanév 2023/24
A jelentkezési határidő lejárt
Tanulmányok kezdete
2023. szept. 1.
Sponsor logo
Sponsor logo