BAélelmiszermérnöki (Budapest)
Magyarország, Gödöllő
Tanulmányok helye | Magyarország, Budapest |
---|---|
Típus | Alapképzés, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 7 félévek |
Tanulmányok nyelve | magyar |
Díjak | BA |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Felvételi követelmény | Gimnázium / középiskola (vagy magasabb szintű) A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol / magyar. - Végül az egyetemre magával kell vinnie a bemeneti követelmények teljesítését igazoló dokumentumok eredeti példányát. |
---|
Nyelvi követelmények | magyar B2 |
---|
Egyéb követelmények | Legalább 2 referencia szükséges. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
A képzés leírása:
A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika, a műszaki és gazdasági alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel és gyakorlati készségekkel az élelmiszer-technológia terén. A megszerzett élelmiszermérnöki és ezzel összefüggő piaci ismereteik birtokában képesek a különféle nagyságú és szerkezetű termelőegységekben folyó élelmiszer-előállítási és kezelési munka szervezésére és irányítására. Felkészültek tanulmányaik mesterképzésben való folytatására.
Felvételi vizsga:
motivációs beszélgetés
A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
igen
Kontakt:
international.food@uni-mate.hu