Online pályázatírói tájékoztatók januárban

Lemaradtál a decemberi tájékoztató alkalmakról? Ez esetben itt az utolsó alkalmad: csatlakozz hozzánk január 15-én az online konzultációs alkalmak egyikéhez és tedd fel kérdéseidet a 2024/2025 pályázási folyamattal kapcsolatban.


Tervezed, hogy pályázol Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra? Ha lemaradtál decemberi konzultációinkról, viszont vannak kérdéseid a pályázás menetével vagy a pályázati felület kitöltésével kapcsolatban, csatlakozz hozzánk januárban és minden kérdésedre választ kapsz!

A Tempus Közalapítvány január 15-én 8:00 és 9:30, illetve 16:00 és 17:30 (CET) között két pályázatíró tájékoztatót tart azok számára, akik pályázni szeretnének a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2024/25-ös fordulójára. A konzultáció során megismerheted a pályázati folyamat lépéseit és lehetőséged lesz kérdéseket feltenni a pályázati felülettel, a határidőkkel és egyéb fontos részletekkel kapcsolatban.

Az online konzultációk angol nyelven, a Zoom felületén zajlanak majd. A részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, legkésőbb január 14, 16:00 óráig regisztrálj az alábbi linken.

Regisztráció:
tka.hu/rendezveny/17929/tajekoztato-a-diaszpora-felsooktatasi-osztondijprogram-2024-25-os-tanevre-szolo-hallgatoi-palyazati-folyamatarol

Kérdések esetén keress minket bizalommal a diasporascholarship@tpf.hu e-mail címen.

2024. jan. 9.