Skype konzultáció a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramról -- FRISSÍTÉS

Kérdése van a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram pályázati folyamatával kapcsolatban? Csatlakozzon a Zoom konzultációhoz, ahol megtalálja a szükséges válaszokat!


A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra jelentkezik? Van bármilyen kérdése a pályázati folyamattal kapcsolatban? Ne hagyja ki a következő Zoom konzultációt, mely során választ kaphat kérdéseire.

December 8-án 16:00-18:00 (közép európai idő szerint) a Tempus Közalapítvány egy nyílt Zoom konzultációt tart azok számára, akik érdeklődnek a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram iránt.

A konzultáció alatt az ügyfélszolgálat munkatársai (minden hétköznap hétfőtől péntekig elérhetők) válaszolnak minden pályázati folyamattal, határidővel kapcsolatos felmerülő kérdésre.

A konzultáció során a december 1-jei információs napon felmerült kérdésekre fókuszálunk, valamint az előzetesen Slido felületén feltett kérdésekre.

Kérdéseit előzetesen felteheti az alábbi felületen: app.sli.do/event/o6y7tpvf

FRISSÍTÉS

Az online konzultációt a Zoom felületen rendezzük! A programhoz az alábbi linkre kattintva tud csatlakozni:

us02web.zoom.us/j/85111192291?pwd=ZnVFNzgxZWFScWZtUC8rRk13MCttQT09

Meeting ID: 851 1119 2291

Passcode: 600195

További kérdéseikkel bátran forduljanak a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram Ügyfélszolgálatához a diasporascholarship@tpf.hu email címen.

Üdvözlettel:
Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram
Study in Hungary Igazgatóság
Tempus Közalapítvány

2021. dec. 6.