Tájékoztató a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló egyéni hallgatói pályázati folyamatáról

2021. december 1-jén online tájékoztató alkalmakat rendezünk az ösztöndíjprogramról, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, családjaikat, tanáraikat. A rendezvény angol nyelvű és a Zoom felületen kerül megrendezésre.


Örömmel értesítjük, hogy a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram online jelentkezési felületét 2021. november 10-én megnyitottuk a pályázók számára (apply.diasporascholarship.hu/) a 2022/2023-as tanévre. A pályázat magyar és angol nyelven egyaránt benyújtható. A teljes pályázati anyag beadásának határideje 2022. január 31. – 23:59 (Közép-európai idő).
2021. december 1-jén online tájékoztató alkalmakat rendezünk az ösztöndíjprogramról, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, családjaikat, tanáraikat. A rendezvény angol nyelvű és a Zoom felületen kerül megrendezésre. A belépési link a Tempus Közalapítvány honlapján történő regisztráció után érhető el.

tka.hu/rendezveny/15954/tajekoztato-a-diaszpora-felsooktatasi-osztondijprogram-2022-2023-as-tanevre-szolo-egyeni-hallgatoi-palyazati-folyamatarol

A belépéshez szükséges adatokat a regisztráció visszaigazolásakor fogjuk megküldeni.
Az esemény előtt lehetőségük nyílik előzetesen is feltenni felmerülő kérdéseiket a Slido felületén, mely az alábbi kód használatával #363448 vagy az alábbi linken érhető el:
app.sli.do/event/wuf5kwpn
Kérdéseiket természetesen az eseményen is várjuk majd.
További kérdéseikkel bátran forduljanak a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram Ügyfélszolgálatához a diasporascholarship@tpf.hu email címen.

Üdvözlettel:
Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram
Study in Hungary Igazgatóság
Tempus Közalapítvány

2021. nov. 24.