MScFood Safety and Quality Engineering (Budapest)
Magyarország, Gödöllő
Tanulmányok helye | Magyarország, Budapest |
---|---|
Típus | Master, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 4 félévek |
Tanulmányok nyelve | angol |
Díjak | MSc |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Akkreditáció | OH-FHF/483-4/2009 |
Felvételi követelmény | Alapdiploma (vagy magasabb szintű) BSc degree in related field (min. 60 credit parity), min. B2 level of English A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol / magyar. A iskola gyakran tud megfelelő nyelven készült indexmásolattal/kreditigazolással szolgálni. Amennyiben ez az Ön esetében nincs így, szüksége lesz hivatalos fordításra az eredeti dokumentum hivatalos másolatával együtt. Végül az egyetemre magával kell vinnie a bemeneti követelmények teljesítését igazoló dokumentumok eredeti példányát. |
---|
Nyelvi követelmények | angol B2 |
---|
Egyéb követelmények | Legalább 2 referencia szükséges. A motivációs levél a jelentkezés kötelező melléklete. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
Programme description:
The aim of the training is the education of food safety and quality engineers obtaining a master degree, who can apply their microbiological, molecular biological, toxicological and analytical chemical knowledge to control and check the production and distribution of food that has high quality and is appropriate by all means for human nutrition. Capability for individual work, professional opinion creation and decision making, capability for research, development and management, leadership management, creativity, efficient problem solving and capability for applying and analyzing information is required. The graduates will be able to participate in further major training programs, or continue their studies in a doctoral (PhD) program.
Entrance exam:
yes
Type of entrance exam:
online interview
Entrance exam description:
After the assessment of the uploaded documents, language skills(language certificate is necessary: TOEFL, IELTS, etc.), professional competence and motivation by programme leaders: online interview, if necessary.
Preparatory year available:
No
Specialisation year available:
No
Link:
foodscience.uni-mate.hu/msc-in-food-safety-and-quality-engineering
Contact:
Taczmanne.Bruckner.Andrea.Erzsebet@uni-mate.hu
közép-európai időzóna
közép-európai időzóna