BScFood Engineering (Budapest)
Magyarország, Gödöllő
Tanulmányok helye | Magyarország, Budapest |
---|---|
Típus | Alapképzés, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 7 félévek |
Tanulmányok nyelve | angol |
Díjak | BSc |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Akkreditáció | MAB 2004/7/VI/6 |
Felvételi követelmény | Gimnázium / középiskola (vagy magasabb szintű) Studies accepted as prerequisites for admission to the bachelor degree program. Solid basis in at least two of following fields, proven by a high school certificate or transcript of records and completion of an online-test: Mathematics, Physics, Chemistry, Biology, min. B2 level of English A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol. A iskola gyakran tud megfelelő nyelven készült indexmásolattal/kreditigazolással szolgálni. Amennyiben ez az Ön esetében nincs így, szüksége lesz hivatalos fordításra az eredeti dokumentum hivatalos másolatával együtt. |
---|
Nyelvi követelmények | angol |
---|
Egyéb követelmények | Legalább 2 referencia szükséges. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
The program is intended to train food industry engineers in general knowledge of biology, chemistry, physics, and mechanics; and special knowledge in food science, practical knowledge in food processing, preservation, and technology and sufficient theoretical knowledge to be able to continue their studies in the second phase of the program (MSc).
Description of selection and entrance examination process: Assessment of the uploaded documents, language skills (language certificate is necessary: TOEFL, IELTS etc.), professional competence and motivation by programme leaders. Online test and Skype interview, if necessary.
Contact: Dr. Kovács Zoltán – Kovacs.Zoltan.food@uni-mate.hu
Pásztorné Dr. Huszár Klára: Pasztorne.Huszar.Klara@uni-mate.hu
elelmiszertudomany@uni-mate.hu
Minimum quota: 1
Maximum quota: 30