BScélelmiszermérnöki (Budapest)_hu
Magyarország, Gödöllő
Tanulmányok helye | Magyarország, Budapest |
---|---|
Típus | Bachelor, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 7 félévek |
Tanulmányok nyelve | magyar |
Díjak | BSc |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Felvételi követelmény | Gimnázium / középiskola (vagy magasabb szintű) Studies are accepted as prerequisites for admission to the bachelor’s degree program. A solid basis in at least two of the following fields proven by a high school certificate or transcript of records: Mathematics, Physics, Chemistry, Biology, min. B2 level of English A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol / magyar. A iskola gyakran tud megfelelő nyelven készült indexmásolattal/kreditigazolással szolgálni. Amennyiben ez az Ön esetében nincs így, szüksége lesz hivatalos fordításra az eredeti dokumentum hivatalos másolatával együtt. Végül az egyetemre magával kell vinnie a bemeneti követelmények teljesítését igazoló dokumentumok eredeti példányát. |
---|
Nyelvi követelmények | magyar B2 |
---|
Egyéb követelmények | Legalább 2 referencia szükséges. A motivációs levél a jelentkezés kötelező melléklete. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
A képzés leírása:
A képzés célja olyan élelmiszermérnökök képzése, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a biológia, a kémia, a fizika, a műszaki és gazdasági alaptudományokban, speciális ismeretekkel az élelmiszer-tudományban, szakmai alapismeretekkel és gyakorlati készségekkel az élelmiszer-technológia terén. A megszerzett élelmiszermérnöki és ezzel összefüggő piaci ismereteik birtokában képesek a különféle nagyságú és szerkezetű termelőegységekben folyó élelmiszer-előállítási és kezelési munka szervezésére és irányítására. Felkészültek tanulmányaik mesterképzésben való folytatására.
Felvételi vizsga:
motivációs beszélgetés
A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
igen
Kontakt:
pasztorne.huszar.klara@uni-mate.hu