MA élelmiszermérnöki (Budapest)
Magyarország, Gödöllő
Tanulmányok helye | Magyarország, Budapest |
---|---|
Típus | Mesterképzés, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 4 félévek |
Tanulmányok nyelve | magyar |
Díjak | MA |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Felvételi követelmény | Alapdiploma (vagy magasabb szintű) 1. A jelentkezőnek a korábbi tanulmányai alapján elismerhető legyen legalább 60, maximum 80 kredit: természettudományos ismeretek legalább 30 kredit, gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek legalább 10 kredit, szakmai ismeretek legalább 40 kredit. A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol / magyar. - |
---|
Nyelvi követelmények | magyar B2 |
---|
Egyéb követelmények | Legalább 2 referencia szükséges. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
A képzés célja élelmiszermérnökök képzése, akik az élelmiszer-tudományi területen a szakmájuk iránt elkötelezett szakemberek, rendelkeznek a megfelelő tanulási eredményekkel, ismerik és alkalmazzák a szakterület legújabb tudományos eredményeit, tájékozottak a természettudományi és műszaki tudományi területeken. Képesek megszerzett szakmai tudásuk alkotó alkalmazására a különböző élelmiszeripari ágazatokban. A megszerzett élelmiszer-tudományi és ezzel összefüggő élelmiszerlánc komplex ismeretének birtokában képesek a teljes élelmiszeripari vertikumban rendszerszemléletű munka szervezésére és irányítására. Felkészültek tanulmányaik doktori képzésben történő folytatására.
Kontakt:
elelmiszertudomany@uni-mate.hu