További információ

ippi.ppk.elte.hu/tarsadalmibefogadas-ma 

Áttekintés

A szóbeli felvételi vizsga előtt egy órával egy társadalmi befogadással kapcsolatos cikket kap, melynek feldolgozásához egy óra áll rendelkezésére. Ezután a felvételi beszélgetés a cikkről és a személyes motivációjáról és jövőbeni terveiről szól.

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény nem veszi figyelembe a felvételinél.

Kapcsolattartó: Frank Violetta, admission@ppk.elte.hu.

Programstruktúra

Click here to access the curriculum. A tanterv itt található.

Karrierlehetőségek

Nagy a hiány olyan elméleti és gyakorlati tudással rendelkező szakemberekből, akik értik a különböző kultúrájú emberek és csoportok közötti konfliktusokat, és képesek eredményesen hozzájárulni ezek megoldásához.

A szak elvégzésével megtanulhatod, miként aknázd ki a kultúrák találkozásában rejlő lehetőségeket és pozitívumokat. Interkulturális kérdésekben jártas szakemberként elhelyezkedhetsz a közigazgatásban, egyetemeken és más oktatási intézményekben, civil szervezeteknél, a médiában vagy nemzetközi vállalatoknál és szervezeteknél.

Az interkulturális pszichológiai és pedagógiai ismeretek birtokában a diploma megszerzése után lehetőséged van a pszichológiai vagy a neveléstudományi doktori képzésbe való bekapcsolódásra vagy a kar szakirányú továbbképzéseiben való részvételre.

Jelenleg nem lehet jelentkezni

A jelentkezési határidők az alábbiak állampolgáraira vonatkoznak: Egyesült Államok

Jelenleg nem lehet jelentkezni

A jelentkezési határidők az alábbiak állampolgáraira vonatkoznak: Egyesült Államok

Sponsor logo
Sponsor logo