MScélelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (Budapest)
Magyarország, Gödöllő
Tanulmányok helye | Magyarország, Budapest |
---|---|
Típus | Mesterképzés, teljes idejű képzés |
Névleges időtartam | 4 félévek (120 ECTS) |
Tanulmányok nyelve | magyar |
Díjak | MSc |
Kurzuskód | Agricultural Science |
Felvételi követelmény | Alapdiploma (vagy magasabb szintű) Bachelor degree in a related field (min 60 credits parity) 1. A jelentkezőnek a korábbi tanulmányai alapján elismerhető legyen legalább 60, maximum 80 kredit: természettudományos ismeretek legalább 30 kredit, gazdaság- és társadalomtudományi ismeretek legalább 10 kredit, szakmai ismeretek legalább 40 kredit. A jelentkezési dokumentumokat a következő nyelveken tudjuk fogadni: angol / magyar. - Végül az egyetemre magával kell vinnie a bemeneti követelmények teljesítését igazoló dokumentumok eredeti példányát. |
---|
Nyelvi követelmények | magyar B2 |
---|
Egyéb követelmények | Legalább 2 referenciát be kell nyújtania. A motivációs levél a jelentkezés kötelező melléklete. |
---|
További információ |
---|
Áttekintés
Az Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök mesterképzés célja, hogy és a hallgatók az élelmiszerminőséggel és –biztonsággal kapcsolatosan a kémiai, analitikai, toxikológiai, mikrobiológiai, molekuláris biológiai, gazdaságtani és jogi területeken korszerű és piacképes mesterfokú elméleti és gyakorlati tudást, képességeket szerezzenek.
Kontakt: elelmiszertudomany@uni-mate.hu