More information

kodolanyi.hu/..es/gazdalkodasi_menedzsment 

Overview

A mi képzésünk különlegessége abban rejlik, hogy az alapozó általános tárgyak, mint a menedzsment, üzleti kommunikáció, pénzügyek, számvitel, marketing mellett elmélyült elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtunk a gazdasági informatika, a marketing-kommunikáció, a startup kultúra és a napjainkban egyre fontosabbá váló zöldgazdaság tudományterületén. Ezek a területek dinamikusan fejlődnek, hiány van képzett szakemberekből, így végzettségeddel könnyen találsz majd munkát. A gazdasági életben aktívan tevékenykedő ismert és elismert szakemberektől is tanulhatsz, jól működő kapcsolatokat ápolunk a vállalati szektorral.

Az egybefüggő, 7. félévben esedékes féléves gyakorlat eltölthető bármilyen hazai vállalkozásnál, továbbá közintézményeknél vagy nonprofit szervezeteknél. Lehetőség van továbbá arra, hogy a legsikeresebb és nyelveket is jól beszélő hallgatók EU-s ösztöndíjjal, külföldön végezzék el a szakmai gyakorlatot az Erasmus program keretében.

Programme structure

Pénzügyi alapozó modul (35 ECTS) (például Marketing, Számvitel, Pénzügytan)

Fenntarthatóság és PIQ & LEAD modul (25 ECTS) (például Szellemi és fizikai fenntarthatóság, Személyiségfejlesztés és szakmai kommunikáció, Trendek az informatikában, Jog és társadalom)

Gazdálkodási és menedzsment szakmai ismeretei (120 ECTS) (például Menedzsment alapjai, Pénzügyi számvitel, Üzleti kommunikáció, Vállalati gazdaságtan, Kontrolling, Nemzetközi gazdaságtan, Stratégiai tervezés és team-menedzsment, Emberi erőforrásgazdálkodás és -menedzsment, Marketingmenedzsment, Innováció és értékteremtő folyamatok menedzsmentje, Lean menedzsment, Szervezetfejlesztés, Minőségmenedzsment, Környezetgazdaságtan és üzleti etika, Agilis vezetés, Kaizen projektmenedzsment)
• Ebből szabadon választható (15 ECTS)

Szakmai gyakorlat + szakdolgozat (30 ECTS)

Career opportunities

Szakmai karrierépítési lehetőségek a diploma megszerzését követően:
A lehetséges munkaterületek skálája nagyon színes, a teljesség igénye nélkül a következők: gazdálkodási, adminisztrációs, pénzügyi, ellenőrzési, tervezési, projektirányítási, humánerőforrás-tervezési és fejlesztési, beruházási stb. területek, bármely, gazdálkodást folytató szervezetnél. Végzett hallgatóink jellemzően junior szakemberként helyezkednek el, majd szakmai előmenetelüktől függően középvezetővé válnak.

Not available for applying at the moment
Not available for applying at the moment