More information

kodolanyi.hu/..lapkepzes/emberieroforrasok 

Overview

Képzésünk gyakorlatorientált, hallgatóink már az első félévtől kezdődően kapcsolatba kerülnek a vállalti szektorral, és a 7. félévben egyéni szakmai gyakorlatokon vesznek részt. Nálunk megismered a „personal management” hazai és nemzetközi gyakorlatát, ezen belül a tanulás- és tehetségmenedzsmentet, a szervezetfejlesztés, a karrier-tanácsadás, a változásmenedzsment, a coaching legújabb módszereit, valamint a gyakorlati ismeretek egész sorát (pl. személyügyi és munkaügyi technikákat, kutatási és tesztelési módszereket, ügyfélkapcsolati menedzsmentet, HR támogató és önkiszolgáló rendszereket, szervezeti kultúrát, üzleti etikát, társadalmi felelősségvállalás kérdéseit, iparági specifikumokat).

A képzés részeként kínált specializációkat csak nálunk tanulhatod. Szakunkon a bérügyviteli és emberi erőforrás (HR) területen piacvezető NEXON munkatársai is oktatnak, akik a szakma legújabb és legkorszerűbb ismereteit közvetítik. A Nexon külső tanszékként segíti az emberi erőforrások alapszak képzési programjának folyamatos szakmai megújulását.

Programme structure

Pénzügyi alapozó modul (35 ECTS) (például Marketing, Számvitel, Pénzügytan)

Fenntarthatóság és PIQ & LEAD modul (25 ECTS) (például Szellemi és fizikai fenntarthatóság, Személyiségfejlesztés és szakmai kommunikáció, Trendek az informatikában, Jog és társadalom)

Emberi erőforrások szakmai ismeretei (120 ECTS) (Szervezeti magatartás és munkaügyi kapcsolatok rendszere, Bevezetés a foglalkoztatáspolitikába, Szervezeti képzés és tréningszervezés, Munka-,
szervezés és vezetéspszichológia, Felnőttképzés, felnőttoktatás, Kontrolling a HR-ben, Coaching)
• Ebből szabadon választható (15 ECTS)

Szakmai gyakorlat + szakdolgozat (30 ECTS)

Career opportunities

Minden cégnél szükség van olyan munkatársra, aki a kollégák toborzásáért, fejlesztéséért felelős, aki a munkatársi kapcsolatokat, a csapatmunkát, a szervezeti hatékonyságot szervezi, menedzseli. Személyzeti vezető, tréner, HR munkatárs, és még számos elnevezést találhatsz azokra a munkakörökre, melyet szakunk elvégzése után betölthetsz.

Not available for applying at the moment
Not available for applying at the moment