More information

felveteli.sze.hu/..ilanc-menedzsment-msc-1 

Overview

A képzés során kiemelten kezeljük, hogy a hallgatók megismerkedjenek a logisztikai menedzsment hazai és nemzetközi szemléletmódjával, elméleti és gyakorlati téren egyaránt.

A hallgatók az integrált vállalati logisztikai menedzsment összefüggéseit átlátva képesek lesznek a vállalati logisztikai rendszer és a vállalatokat átfogó ellátási láncok irányítására. A szükséges elméleti tudás birtokában, illetve a modern gyakorlati megoldások ismeretében e szakemberek képesek a vállalaton belüli, illetve a vállalatok közötti logisztikai folyamatok tervezésére, elemzésére és fejlesztésére, valamint azok hatékony vezetésére.

A készségek fejlesztését az önképzés ösztönzésével, továbbá az oktató-hallgatói együttműködés szoros és eredményes alkalmazásával kívánjuk elérni. A hazai logisztikai menedzsment neves szakemberei vendégelőadóként több tárgyban is szerepet kapnak. A hallgatók bekapcsolódhatnak a tanszéki kutatásokba, ahol közvetlen ismereteket szerezhetnek az elméleti ismeretek gyakorlatban történő alkalmazásáról.

Kontakt:
dr. Buics László
egyetemi professzor
buics.laszlo@sze.hu

Programme structure

https://felveteli.sze.hu/ellatasilanc-menedzsment-msc-1
Nyelvvizsga

Kimeneti nyelvek a tanulmányaikat 2016/17/1-ben, vagy azt követően megkezdett hallgatók számára (SZE-TVSz 11. sz. melléklet (1)).

Angol nyelvből középfokú (B2) komplex nyelvvizsga vagy egy másik nyelvből középfokú (B2), a képzési területnek megfelelő szaknyelvi vizsga vagy felsőfokú (C1) komplex általános nyelvvizsga, mely a 18/2016 (VII.5.), ill. a 8/2013 (I.30.) EMMI rendeletben (KKK) meghatározott.

Career opportunities

Végzett hallgatóink sikerrel pályázhatnak minden olyan állásra, amely a logisztika bármely területét (beszerzés, elosztás, termelés, gyártás, szerelés, szolgáltatás, szállítmányozás, karbantartás, minőségbiztosítás stb.) érinti.

A munkaadóktól kapott információk azt mutatják, hogy a logisztikai menedzserek szaktudására a termelés és a szolgáltatás területén működő kis- és nagyvállalkozásoknál, multinacionális vállalatoknál egyaránt szükség van. Elhelyezkedésükre regionálisan – ez alatt elsősorban a hallgatók „hazai” környezetét értve – és országosan is széles körben nyílik lehetőség, amennyiben megfelelő szintű idegennyelv-ismerettel rendelkeznek.

Apply now! Academic year 2024/25
Application start
15 Apr 2024
This intake is not applicable

Application deadlines apply to citizens of: United States

Apply now! Academic year 2024/25
Application start
15 Apr 2024
This intake is not applicable

Application deadlines apply to citizens of: United States

Sponsor logo
Sponsor logo