More information

ppk.elte.hu/alapkepzesek/pedagogia-ba  

Overview

A felvételi vizsga folyamán nincsenek meghatározott tantárgyak, gyakorlati vizsga és felvételi beszélgetés van.

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény nem veszi figyelembe a felvételinél.


Kapcsolattartó: Fadgyas Enikő, admission@ppk.elte.hu.

Programme structure

Click here to access the curriculum. Itt található a tanterv.

Career opportunities

A nevelés és az oktatás az egyik legtöbb embert foglalkoztató ágazat. A pedagógia alapszak elvégzése után tanulmányaidat neveléstudomány, andragógia, emberi erőforrás tanácsadó, valamint társadalmi befogadás tanulmányok mesterszakon folytathatod.

Az oktatásszervező, -fejlesztő specializáció elvégzésével az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli nevelési, oktatási és szolgáltató intézmények, önkormányzatok, civil és nonprofit oktatási szervezetek segítő munkatársa lehetsz. Munkát vállalhatsz pályázatok, versenyek online vagy offline szervezésében, innovációkban asszisztensi feladatok ellátásával.

A gyerek- és diákcsoportok asszisztense specializáció arra készíti fel, hogy nevelési és oktatási körülmények között gyermekek, fiatalok, pedagógusok, szülők segítője legyél. Bekapcsolódhatsz nevelési-oktatási folyamatokba óvodákban, iskolákban, kollégiumokban, múzeumokban, egyházi vagy civil szervezeteknél.

A digitális pedagógiai asszisztens specializáció elvégzésével oktatási és szolgáltató intézmények digitális technológiai innovációit segítő munkatársa lehetsz, továbbá munkát vállalhatsz hazai és multinacionális vállalatoknál online és digitális technológiával támogatott oktatásszervezési feladatokban.

Apply now! Academic year 2024/25
Application start
15 Apr 2024
This intake is not applicable

Application deadlines apply to citizens of: United States

Apply now! Academic year 2024/25
Application start
15 Apr 2024
This intake is not applicable

Application deadlines apply to citizens of: United States