More information

btk.pte.hu/..zak-magyar-vagy-angol-nyelven 

Overview

Rövid leírás
Olyan szakemberek képzése, akik a vezetési tanácsadás egyik funkcionális területén, az emberi erőforrások területén képesek lesznek szervezetek, vállalatok számára szakszerű segítséget nyújtani.

Képzés célja
Olyan szakemberek képzése, akik a vezetési tanácsadás egyik funkcionális területén, az emberi erőforrások területén képesek lesznek szervezetek, vállalatok számára szakszerű segítséget nyújtani. A képzésben a tanácsadással kapcsolatos elméleti és módszertani ismeretek elsajátítása mellett a tervezés, a stratégiaalkotás, a változásmenedzsment, a személyzeti munka és az emberi erőforrás menedzsment korszerű módszereit és technikáit ismerhetik meg a hallgatók. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a szervezet- és szociálpszichológia e területhez illeszkedő speciális ismereteire is. Az európai tendenciákkal összhangban hangsúlyt kap a pályaorientáció, a pályalélektan és az életúttervezés. Ezek mellett már “hagyományosan” szó lesz foglalkoztatáspolitikáról, a felnőttképzés speciális aspektusairól, az oktatás és a munkaerőpiac összefüggéseiről.

A gyakorlati jellegű ismeretek körében kiemelhető a tanácsadói és a konfliktuskezelési készségek fejlesztése, illetve nagy hangsúlyt kapnak a tanácsadási módszerek. A tantervben követelményként jelenik meg szakmai gyakorlat elvégzése, ahol az elméletben tanultak kipróbálására, elmélyítésére kerülhet sor.

Felvételi elbeszélgetés:
igen

Típus:
szóbeli

Helye:
elektronikus

Felvételi döntés:
Felvételi dokumentumok elbírálása és felvételi elbeszélgetés alapján.

Kapcsolat:
Ms. Vanda Bőczin-Sirkeci
foreign.humanities@pte.hu

Programme structure

https://btk.pte.hu/hu/kepzeseink/emberi-eroforras-tanacsado-mesterszak-magyar-vagy-angol-nyelven

Career opportunities

https://btk.pte.hu/hu/kepzeseink/emberi-eroforras-tanacsado-mesterszak-magyar-vagy-angol-nyelven

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Sponsor logo
Sponsor logo