More information

fti.ppk.elte.hu/..erieroforrastanacsado-ma 

Overview

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik humán és gazdasági ismereteik, valamint kialakult interdiszciplináris szemléletük birtokában képesek a szervezetek, a munka, a munkavállalás és a képzés világában részletes analízisre, átfogó és speciális összefüggések megfogalmazására, a tanácsadó és értékelő tevékenységre. Adott munkahely különböző szakmai elvárásainak megfelelően használják fel szakmai tudásukat, támogatják a munkaerő-gazdálkodás és az oktatás makroszintű folyamatait; képesek a speciális szakmai problémák azonosítására és a megoldáshoz szükséges gyakorlati feladatok megfogalmazására. Segítik az egyéneket pályatervezési döntéseik meghozatalában, tanácsadási tevékenységüket meghatározza a munkaerő-piaci és szervezeti folyamatok ismerete.


A feltöltött dokumentumokat értékeljük, nincs felvételi vizsga.

Kapcsolattartó: Frank Violetta, admission@ppk.elte.hu

Programme structure

Click here to read the curriculum. A tanterv itt található.

Career opportunities

A szak elvégzésével olyan komplex szakmai ismeretekre teszel szert, amelyek birtokában elhelyezkedhetsz akár a magán-, akár az állami-önkormányzati szektorban.

Foglalkozhatsz majd fiatalok pályaorientációjával vagy felnőttek karriermenedzsmentjével, munkavállalási tanácsadással.
Dolgozhatsz HR vagy munkaügyi osztályokon, munkaügyi központokban vagy munkaközvetítő irodákban, illetve munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó szervezeteknél.

Karriertanácsadóként olyan tanácsadást fogsz tudni végezni, amely modern pályalélektani elméletekre alapoz, figyelembe veszi a legújabb munkaerőpiaci trendeket, támogatja az egyént karrierjének/életpályájának tudatos alakításában.

Menedzsmentet támogató tanácsadóként pedig olyan tanácsadást fogsz tudni végezni, amely szem előtt tartja a legújabb humán menedzsment funkciókat, munkaerőpiaci alkalmazkodó képességet,
hatékony konfliktuskezelést.

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Sponsor logo
Sponsor logo