More information

wesley.hu/..lege/programmes/social-work-ba 

Overview

A szak célja olyan szociális munkás szakemberek gyakorlat-orientált képzése, akik a szociális munkára vonatkozó globális alapelvek, tudományos és szakmai eredmények, etikai követelmények és alapvető módszerek birtokában képesek a szociális munka, mint hivatás művelésére, elsődlegesen a gyermekjóllét és a szociális szolgáltatások szélesen értelmezett területein. Elkötelezettek a társadalmi egyenlőtlenségek és a kirekesztés csökkentése, a jólét növelése és a demokratikus értékek iránt, felkészültek az ezek érdekében történő szakszerű és felelős gyakorlati szociális munka végzésére.
A felvételi eljárás során vizsgáljuk a jelentkező elhivatottságát és motivációját, nyitottságát a világ sokszínűsége iránt. A szóbeli felvételi elbeszélgetésen a motiváción túl értékeljük a jelentkező általános műveltségét, valamint ellenőrizzük, hogy nyelvtudása elegendő-e a képzésen való részvételre.A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél? nemMegjegyzés:

Programme structure

A képzés megfelel a szociális képzésekre vonatkozó hazai és nemzetközi szakmai elvárásoknak, illeszkedik az európai térség hasonló szakképzettségeivel szemben támasztott követelményekhez. Az alapszakon végzettek felkészültek tanulmányaik mesterképzésben történő folytatására.

Career opportunities

Önkormányzati és államigazgatási terület
Szociális intézmények (gyermekvédelem, idősgondozás, hajléktalan ellátás)
Oktatási intézmények
Civil és karitatív szervek

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Sponsor logo
Sponsor logo